Solax inverter – OpenSolar

Solax inverter

Innovatív X-Hybrid egy intelligens energiagazdálkodási rendszer


A SolaX vállalat piacvezető a hybrid inverter megoldásokban. Az általunk forgalmazott X-sorozat már a gyártó 3. generációs hybrid invertere, amely átalakítja a napenergiát váltakozó áramú energiává és akkumulátorban tárolja az energiát. Az inverter felhasználható önfogyasztás optimalizálására, akkumulátorban történő tárolásra a későbbi felhasználás céljából vagy nyilvános hálózatba történő betápláláshoz.

Ajánlatot kérek

SOLAX NAPELEMES HIBRID INVERTEREK


Az innovatív X-Hybrid egy intelligens energiagazdálkodási rendszer, amely a felesleges energiát az akkumulátorokban tárolja későbbi felhasználás céljából és mindeközben a megtermelt áramot visszatáplálhatjuk a hálózatba is. Úgy irányítja a napenergiát, ahol és amikor szüksége van rá. Az X-Hybrid beépített EPS-rel (Emergency Power Supply – vészhelyzeti tápegység) van felszerelve, amely lehetővé teszi a tárolt energia áramszünet esetén történő felhasználását.


Solax X3 Hibrid inverter adatlap letöltése
005-smartphone

Biztonságos és megbízható szoftver- és hardvervédelem

001-converter

Könnyű telepítés a kis súly és a kompakt méret miatt

004-solar-panel

Maximális hatékonyság, akár 97,8%

003-cloud

Bel-és kültérre (IP 65 védelmi osztály )

KIKNEK AJÁNLJUK?


A SolaX új X-Hybrid invertere kiváló megoldás mind háztartási, mind kereskedelmi alkalmazásra. Az inverterek összekapcsolhatóak, így kereskedelmi célokra skálázható akkumulátorok segítségével több energia is eltárolható. Az inverter beépített EPS-rel (Emergency Power Supply – vészhelyzeti tápegység) van felszerelve, több kommunikációs opcióval rendelkezik, és távolról vezérelhető. Internetelérés nélkül 30 napig tárolja a termelési adatokat. Az X-Hybrid akkumulátor-tároló inverter kompatibilis a mai piacon elérhető vezető lítium-ion akkumulátor-megoldásokkal, ezáltal a legnépszerűbb energiatároló megoldás.


Kérd ajánlatunkat

Teljeskörű napelemes rendszer kivitelezés, szolgáltatói ügyintézéssel

Egy közepes rendszer, akár 4,5 év alatt megtérül. Keresd bizalommal profi tanácsadóinkat akik segítenek a teljes, kulcsrakész rendszer kivitelezésben.
Lakóingatlan felmérés
Ajánlatkérés