Hyundai napelem modul – OpenSolar

Hyundai napelem modul

20 ÉV GARANCIA

Az 1972-ben alapított Hyundai Heavy Industries Group a nehézipari ágazat egyik legmegbízhatóbb neve, továbbá Fortune 500 vállalat. Globális vezetőként és az innováció híveként a Hyundai Industreis mindent megtesz annak érdekében, hogy egy olyan jövőbeli növekedési motort építsen, amely jelentős fejlesztéseket és beruházásokat végez a megújuló energiatermelés területén.

Hyundai Heavy Industries egyik alapvető energetikai üzleti vállalkozásaként a Hyundai Energy Solutions nagy büszkeséggel kínál világszerte több mint 3000 partner számára kiváló minőségű napelemes modulokat.

Ajánlatot kérek

ik1

PERL technológia

A PERL technológia ultra-magas hatékonyságot biztosít jobb teljesítmény mellett alacsony besugárzás mellett. Maximalizálja a beépítési kapacitást korlátozott helyen.
ik2

Anti-LID / PID

Mind a LID (Light Induced Degradation), mind a PID (Potential Induced Degradation) szigorúan ki van zárva, hogy nagyobb tényleges hozamot biztosítsanak a modul élettartama alatt.
ik3

Mechanikai erő

Edzett üveg és megerősített keret kialakítása ellenáll a kemény időjárási viszonyoknak, mint például az erős hó és az erős szél.
ik5

Korrózióálló

Különböző tesztek zord környezeti körülmények között, például ammónia és sóköd mellett sikeresek voltak.
Ajánlatkérés