Risen napelem modul – OpenSolar

Risen napelem modul

60 éves gyártási technológia

A Risen Energy Co., Ltd.-t 1986-ban alapították.

Állami szintű csúcstechnológiai vállalkozásként a Risen Energy több mint 45 kulcsfontosságú üzleti alaptechnológiával rendelkezik, és nemzeti szintű fotovoltaikus laboratóriumot hozott létre, amely független és megkapta a CNAS tanúsítványt. A laboratórium 54 projekttesztet tud végezni az EC61215, IEC61730-2 és UL1703 szerint, és támogatást nyújt a vállalat és más fotovoltaikus vállalkozások tervezéséhez, fejlesztéséhez és minőségellenőrzéséhez.

Ajánlatot kérek

Díjak

A Risen Energy pv napelem moduljai, sőt az összes termékei megfeleltek a TüV, CE, GS, ROHS, REACH, PAHS és más nemzetközi tanúsítványoknak, és vezető szerepet töltöttek be az ISO14001 környezetirányítási rendszer, az ISO9001 minőségirányítási rendszer és a GB / T28000 munkahelyi egészségügyi és biztonsági irányítási rendszer tanúsításában.vBefektetők a fotovoltaikus erőművek fejlesztésébe 2014-ben.A 2015-ös 9. Kínai Márkafesztiválon a fotovoltaikus iparág arany díja, az első tétel a fotovoltaikus "Top Runners" minősítés és egyéb díjak.2017-ben a cég a 6. helyet nyerte el. a 20 legjobb kínai fotovoltaikus modulgyártó cég között.


Kérd ajánlatunkat

Teljeskörű napelemes rendszer kivitelezés, szolgáltatói ügyintézéssel

Egy közepes rendszer, akár 4,5 év alatt megtérül. Keresd bizalommal profi tanácsadóinkat akik segítenek a teljes, kulcsrakész rendszer kivitelezésben.
Telephely felmérés