Komplett napelemes rendszerek országosan

Rólunk

Le a villanyszámlával

Nekünk fontos a környezetvédelem. Tarts velünk,válts napelemre!

Az OpenSolar márkanév mögött az Opensolar-Dimmed Megújulóenergia Kft. áll. Cégünk nyitott a megújuló energiára. Hiszünk a környezettudatosságban és napenergiában, amellyel a legkorszerűbb innovációt kihasználva rezsimentességet tudunk biztosítani családi házak, ipari létesítményeknek. Az OpenSolar brand a Dimm Medical Invest Kft. napelem üzletága. Összesen 10 év tervezői és kivitelezői szakmai múlt áll mögöttünk, amelyet felhasználva segítünk megvalósítani, hogy a legjobb ár/érték arányú minőségi napelemes rendszerrel üzemeltesd családi házadat, nyaralódat vagy akár ipari létesítményedet. Egy évtizedes múltra tekint vissza generálkivitelezői munkásságunk, épület tervezés, design, orvosi intézmények megvalósítása.


Prémium napelemes rendszerek 25 év garanciával


OpenSolar - napelem kivitelezés

Miért válassz minket? Miben vagyunk jobbak?

Komplett prémium napelemes rendszereket értékesítünk, amit mi magunk is felszereltünk. Így biztosan tudjuk, hogy az általunk forgalmazott napelemes rendszerek valóban prémium szintet hoznak. A legjobb árat biztosítjuk. Tudod miért? Mert napelem moduljainkat nagytételben és konténerben rendeljük meg, közvetlenül a gyártótól, így biztosítva ügyfeleinknek a legjobb árat.

Közvetlen szakmai támogatást biztosítunk már az első felmérés során. Ezután kapcsolatban maradunk, sőt online felületet biztosítunk a rendszereink garancia érvényesítéséhez, szakmai kérdésekhez.


Solplanet technikai adatlap

Ismerd meg teljes napelem termék kínálatunkatKérd ajánlatunkat

Teljeskörű napelemes rendszer kivitelezés, szolgáltatói ügyintézéssel

Egy közepes rendszer, akár 4,5 év alatt megtérül. Keresd bizalommal profi tanácsadóinkat akik segítenek a teljes, kulcsrakész rendszer kivitelezésben.
Lakóingatlan felmérés
Ajánlatkérés