Otthon Felújítási Támogatás Családosoknak, 3.000.000 Ft támogatás

Otthonfelújítási támogatás

Állami támogatással

OTTHONFELÚJÍTÁSI PROGRAM – NAPELEMES RENDSZEREK TELEPÍTÉSÉHEZ


Segítünk eligazodni a támogatásban,hogy maximálisan igénybe tudd venni. Végig kisérünk a folyamaton míg vissza kapod a beruházásod 50%-át.

Ki igényelheti a támogatást?

A támogatást a legalább egy gyermeket váró vagy nevelő személy, mint igénylő igényelheti, vagy az azonos lakóhellyel rendelkező házastársak vagy élettársak közösen, együttes igénylőként igényelhetik.

Igénylő lehet az a
  • a) nagykorú, cselekvőképes természetes személy, aki magyar állampolgár vagy a magyar állampolgárságról szóló törvény alapján magyar állampolgárnak tekintendő,
  • b) nagykorú, cselekvőképes természetes személy, aki a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező személyek beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvény hatálya alá tartozó, a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát Magyarország területén gyakorolja.
Hány alkalommal vehető igénybe a támogatás?

A támogatás ugyanazon igénylő által – együttes igénylők esetében is – csak egyetlen alkalommal vehető igénybe. Ha a kérelem elutasításra kerül, akkor a jogszabályban nyitva álló időszakban 2022. december 31-éig az utolsó felújítási számla kiegyenlítését követő 60 napon belül ismételten igényelhető a támogatás.

Milyen ingatlanra igényelhető a támogatás?

Magyarország területén fekvő, az ingatlan-nyilvántartásban lakás vagy lakóház fő rendeltetés szerinti jelleggel nyilvántartott ingatlanok, valamint tanya, vagy birtokközpont jogi jelleggel nyilvántartott ingatlan lakáscélú épületeinek (a továbbiakban: lakás) felújítására igényelhető a támogatás.


Időpont egyeztetés
Akár 25 év garanciával

Prémium
napelem modulok


Ajánlatot kérek

Sharp napelem modulTovább olvasom

Hyundai napelem modulTovább olvasom

QCells napelem modulokTovább olvasom
Napelemes rendszerek támogatással Féláron 50%

Otthonfelújítási támogatással napelemes rendszerét most féláron megvalósíthatja. Egy közepes rendszer, akár 4,5 év alatt megtérül.Keresse bizalommal profi tanácsadóinkat!

Kérd ajánlatunkat

Otthon Felújítási Támogatás Családosoknak, 3.000.000 Ft támogatás


Ajánlatot kérek
Ajánlatkérés