Deye asszimetrikus inverter – OpenSolar

Deye asszimetrikus inverter

Innovatív technológia, Magasabb hozam, Biztonságos és megbízható, Felhasználóbarát


Az inverter kompakt kialakításnak illetve nagy teljesítményének köszönhetően támogatja az 1,3 DC/AC arányt, ami eszközbefektetést takarít meg. Támogatja a háromfázisú kiegyensúlyozatlan kimenetet, kiterjesztve az alkalmazást. CAN porttal (x2) BMS és párhuzamos, x1 RS485 port a BMS-hez, x1 RS232 port a távvezérléshez, x1 DRM port, ami okossá és rugalmassá teszi a rendszert.

Ajánlatot kérek

TÁVOLI VEZÉRLÉS FUNKCIÓ


Intelligens Monitoring Platform

Az intelligens felügyeleti platformnak köszönhetően a Deye teljes sorozatú invertertermékei támogatják a távoli leállítást, ha a baleset bekövetkezik. A paraméterek beállítása és az FW-frissítés távolról, ami megkönnyíti a fotovoltaikus üzem szoftverét.


Deye Inverter adatlap letöltése
005-smartphone

Biztonságos és megbízható szoftver- és hardvervédelem

001-converter

6 időintervallum az akkumulátor töltésére/kisütésére

004-solar-panel

Max. 240A töltő/kisütési áram

003-cloud

Támogatja a háromfázisú aszimmetrikus kimenetet

KIKNEK AJÁNLJUK?


Akik zárt térben szeretnék az inverterüket telpíteni. Az egyik legjobb funkciója, az aszimmetrikus fázisterhelés kezelése. Az inverter a három fázisában más-más teljesítménnyel képes termelni.

Egy normál családi házban a fogyasztás szinte soha sem szimmetrikus, mivel elsősorban a fogyasztó berendezések egy fázisúak (mosógép, TV, hűtő stb…). A jelenleg (2023. február) érvényes előírások alapján egyetlen egy fázisban sem történhet visszatáplálás. Egy hagyományos nem hibrid vagy akár más gyártó hibrid invertere is csak szimmetrikusan tud termelni, így aszimmetrikus fogyasztás esetén előfordulhat olyan, hogy egy vagy akár két fázisban is visszatáplál a rendszer, ami tilos. A SOFAR HYD szériás inverterei alkalmasak ezen aszimmetrikus fázisterhelések kezelésére a névleges teljesítményéig. Így a termelés sokkal nagyobb lesz más gyártókhoz képest!


Kérd ajánlatunkat

Teljeskörű napelemes rendszer kivitelezés, szolgáltatói ügyintézéssel

Egy közepes rendszer, akár 4,5 év alatt megtérül. Keresd bizalommal profi tanácsadóinkat akik segítenek a teljes, kulcsrakész rendszer kivitelezésben.
Lakóingatlan felmérés
Ajánlatkérés